Ingeborg idag!

Pumpar regina spektor i högtalarna och nu ska jag försöka intala mig att det är roligt att städa. Är dock inge bra på att ljuga för mig själv!

lip

jorden runt i motvind

Givande dag med behövliga samtal och promenader med Julia på dagen och Anna Malin på kvällen kunde inte ha gjort det bättre själv. Sådana dära stunder man behöver med alla sina vänner ibland bara för att stanna upp i ens eget race ibland och bara lyssna och få prata ut sitt egna också. Ventilations stunder tillsammans är värdefullt.
Mindre viktig händelse idag var att mitt sommarschema kom så jag säger tack och adjö till livet mellan den 23 juni och 15 augusti. Fast har en hel del lediga förmiddagar jag gärna tar vara på och ventilerar mig på och gärna lägger mig ute i solen om tillfälle ges. Alltså stängning eller 10-timmars pass är annars vad som mig väntas.
Letar även lite färjebiljetter till Gotland för funderar att åka dit och fira två årsdan med pojken min eller vad man säger, fast västkusten kanske är mysigare? Det visar sig så småningom hur det blir!
Nu ska jag ägna mig lite åt min kära hobby att läsa låttexter. Det är alltid lika trivsamt.

Benen kan läka
bandagen gå av
Jag tror jag kan klara mig själv
Vägen kan öppna och snön smälta bort
Jag vet jag kan åka idag
Jag kan
men vem är jag?

can i keep him?

Åh har haft en bra vecka ändå innehöll: en studentskiva, en tv inspelning på svt, tre dagar på coop, en trubadurkväll på gräsö, ett födelsedagskalas i gävle och härligt avslut på gräsö igen.
Nästa vecka inleds också med Beccas studentskiva imorgon ,det ska bli kul och på tisdag är det bowling och middag ute med jobbet, ledighet tre dagar och sen jobb i helgen. Lagoma doser av allt.

Otroligt att ens egen skiva inträffade för mer än ett år sen (!)

gatumusikanter i solen efter patrick wolf konsert


vi försökte få en slant  till middagen i vår kaffekopp
avslutas med att pinsamma martin ställer muggen framför en dam som blir helt bestört och börjar vifta med armarna
hela grejjen var himla kul just då
+ att martin vågade gå och köpa kaffe åt alla när han inte ens ville beställa sin hamburgare på PFC (perfect fried chicken <3) första dagen
helt enkelt en fin dag i London

brandrök

Det lukar brandrök och kan inte få annat än flashbacks. Har kikat igenom hela lägenheten och det verkar inte brinna här hos oss igen iallafall. Men kan inte sova innan jag vet att det inte brinner hos grannen under som aldrig är hemma eller hör en brandbil eller liknande.
Att en doft kan väcka så starka minnen och obehag.

 
Kanske somnar ändå för att jag är så himla trött. Men om någon vet var det brinner så säg till tack.
Lyssnar på sparvöga, väcker även den minnen.



festivalpeppa. dancing shoes.

Way out West, nu tycker jag vi ska festivalsatsa.
Måste få ledigt tre fjuttiga dagar i augusti. Kan inte vara omöjligt?
Plus i kanten man slipper hänga på en dräggig camping och kan lukta gott.
Minus: lite av charmen kanske försvinner? Nä


arvika -07

emmaboda -06

tallulah

Ibland undrar jag själv hur jag orkar med allt. Måste vara känslolös eller bara bra på att bearbeta, förtränga? Är förövrigt trött på att inte kunna vara med den jag vill och att det ska vara tio mil ifrån oss så att vi inte ens kan ses när båda har lediga kvällar. Gör man sånt i vanliga förhållanden? Eller att det alltid är stressigt och massa saker som ska hinnas göras och träffas en massa när man väl ses. Lite ro vore inte helt fel, trött på helspänn. Nu får man väl någon kommentar om att här var man deppig eller dylikt, kanske det, men tycker det är lite min tur att klaga även om det här nog inte kommer att bli en smaskig ”hej jag blottar också mina innersta tankar för Sverige blogg”, sen när är alla små stjärnor? Har kommit på att jag måste börja skratta och le mer, med tanke på hälsan och framtiden, 1. Magmuskler 2. Man får finare rynkor när man blir äldre 3. Bra för hjärtmuskeln osv. Smajl

helgutflykt







dom vet ingenting om oss

Fikan med Lisa och Becca inleddes med att jag rev av en hel kvittorulle (klantvarning) och Lisa (som jag inte träffar så ofta) brister ut "åh du är dig lik". Det är något mellan mig och Lisa, att vi känt varandra så länge att sånt där märks, eller så är jag ovanligt klantig när jag är med Lisa, tror nästan det. Gamla mönster som omedvetet kommer fram när man ses. Tror ni man har ett visst beteende med olika människor? (Jag menar inte att jag inte är klantig annars heller.)


Lyssnar på pengabrorsan i väntan på den sega pojken

På en sekund genom din blick jag frös
så kändes gammalt tjat bara så meningslöst
Så varför ligga här själv varje natt
när du kan ta på mig som ingen annan kan

Har du hört
Dom tror vi klarar några dar
Att vi kanske kan ha
Några få veckor kvar
Men hur skulle dom förstå
Dom vet ingenting om oss

ägg o tomat

Nu är jag lite stolt över mig själv som har simmat 1 km och gått fram o tillbaka till stan.
Har visst glömt bort att cykel är ett fenomen men snart ska den dammas av och få en helt ny slang.
Maja har gjort en tack- lista på vad hon lärt sig i London började på en liknande förut men la av efter fyra punkter när den såg ut nått sånt här:
-smaskar när jag äter tuggummi
-snarkar när jag sover
-uppsala är skitlitet
-lärde mig äta havregrynsgröt

så ungefär där någonstans tappade jag peppen!

jag hör dåligt och jag fattar trögt

Böjar dagen med Emil Jensens finurliga texter och att hålla mig från att gå på toaletten, allt är avstängd hela dagen till åtta på kvällen. Det är inte mänskligt. Kunde inte ens tvätta händerna innan jag tog på mig mina linser. Men jag har kommit på en lösning jag ska gå ner på stan och simma (läs: använda deras toalett och simma litegrann) då blir man ju duschad och fräsch på köpet oxå. Tycker det är en bra idé, hoppas bara inte jag får hostattack i vattnet och att folk glor på mitt stora rivmärke på magen (katt, vad har jag sagt om dem).
Nu: Frukost som inte kräver vatten eller slasken innan jag beger mig.
Sen: träffa Lisa ikväll, pojken kommer en dag försent för att han ville ha bil.
Imorgon: Grilla om vädret tillåter? kom :)
Lördag: Räffla löv på landet åt Eriks mormor o morfar.

Woooooooooheeeeey världen är vackrast i er!

loneliness is better when you're not alone

Läste mitt astro och idag ska jag utföra små saker som måste göras och ta praktiska beslut. Trivs även bäst ifred. Läskigt att det känns lite som det är precis så jag vill ha den här dagen. Orkar inte träffa någon men ska försöka ta tag i lite oändliga projekt som jag alltid har. Ska även börja fila lite på ett projekt som jag och Maja har på G och ni får kanske snart veta vad vi ska syssla med.
Får se om jag tröttnar på ensamheten och hittar på något, kvällspromenad med någon eller så skulle vara lagom.
Ny design på bloggen, ett sånt därt litet projekt jag utfört idag.

vad gör´re?

Skriver inte längre. Vet inte varför men jag börjar skriva på långa inlägg men sen raderar jag dem. Putts veck med allt, eller så sparar jag dem i word så att ingen får se utöver mig.
Hursomhelst är jag tillbaks i Uppsala nu och det känns rätt bra, har liksom inga förväntningar på den här staden längre och då blir man ju faktiskt oftast glatt överraskad! Valborg satt oxå fint och ikväll ska jag bege mig till Gävle på någonslags inflyttnings/hejdåjonas-fest i ett, det blir bra.
Steg upp för 10 timmar och 45 minuter sedan, började 7.00 på Coop imorse och det kändes förvånansvärt bra faktiskt. Nu är jag lite trött, blir nog jag som somnar först ikväll men vad gör det?

Kanske lite sne´, men vad gör de´.

RSS 2.0