frida hyvönen-london! (the way you hit me is better than love)



Klubbland, yeah 1234

Önskar att jag liksom Lotta kunde göra en fin lista på alla goda vanor jag skaffat mig under mina två månader i London. Är dessvärre rädd att jag inte kan göra en sådan lista. Lite ångest. Men har varit med om många nya och roliga erfarenheter ändå! Desto mer kul att komma hem snart och försöka utöka livet med en lista med nya och kanske lite nyttiga vanor.
Igår mötte jag och Maja upp Lillebror Martin på Finsbury Park station så nu är även han här och lever livet med oss. Mindre än en vecka kvar! Ska bli underbart att komma hem till folk och framförallt Erik! Igår kväll var det middag på fin resturang och te hemma hos Nikki och Magnus i Hampstead. Ikväll har vi lagat chicken nuggets med ris. Lite kontrast men sånt uppskattar vi. Idag har jag köpt en tshirt och Martin har köpt två för priset av min.
 Snart ska jag och Martin iväg till Majas jobb och får nog träffa våra kombosar vi hade första månaden en sista gång. Uppsala förbered er för om 6 dagar är jag tillbax! <3

Londre. Kort Uppdatering.

För mycket citysiluetter driver mig från vettet För många leker kung och vänjer sig vid kostymen går som på kol nerför gatan ´Hett som i sahara man!´ För mycket bockande uppåt För mycket sparkande neråt För många varv runt fontänen För många gamar på himlen Vi var på väg dit där vattnet smakar vin Tack för beatsen och horisonten San Fransisco! Tack för freaksen och Buffalo Springfield med! För många dyra skor och döda ögon För mycket speed och slowmotion Folk ger mig det och det och dom fattar inte att jag försöker sluta helt Har varit orolig för pojken Varit orolig för min älskade Ingen ro i mig Nej, ingen ro förrän jag är i dina armar igen.

-Idag är en typisk söndag. Tiden bara rinner iväg. Det händer så mycket att man inte hinner blinka samtidigt som jag idag bara har lagat en omelett och pratat med lite folk. Men det är skönt med full rulle annars, dagarna är bara så korta då typ halva dagen går åt att transportera sig.
-Igår kväll var vi på middag/mingel fest hos en jazz musiker som vi träffade för ca fyra veckor sedan. Det var en trevlig tillställning med starkt kryddad mat och en skön blandning folk. Sällskap fick jag av Emmy då Maja jobbade och Emelie var med sina päron som är på besök här i London.
-Ikväll ska vi kika på film.
-Imorgon ska vi besöka Londons botaniska trädgård.


sött par

RSS 2.0