fullt ös medvetslös

jobba på kalmar var najsnajs och mycket internationellt med franskafton m.m. och jag fann en ny vän som har redovisning och ångest idag.
nu blire gunga på en båt. en mysigare mening för kryssning. seriöst är lite skraj för hela kryssningskonceptetet men nu har jag ju lovat att köpa ananaskarameller till pappa så nu finns det ingen utväg!

insnöad

Och efter en snöstorm var han lika borta som gräsmattan här utanför. Nu har jag legat i sängen och dragit mig hela dagen och förnekat att jag måste ta mig ut och åka buss i det här vädret om ett par timmar. Inte okej, har även tagit igen fem dagars internet frånvaro på en kvart... mitt internetförhållande håller på att stagnera. Men med snön och ensamhet kommer trisstess och även internet. Igår gjorde vi sushi här hemma och det blev snäppet bättre än på resturang. :)

godnattsaga


undran

garderobsrensning pågår och jag måste ställa mig frågan, hur har jag kunnat leva utan att ha mina kläder sorterade i färgordning. och nu inser jag hur färglös jag är: en hög med gråa linnen, en med vita och en med svarta. den lilla högen med färgade linnen tillhör även högen: "linnen jag aldrig har på mig"
seriöööst sova snart ska strax sluta (alla på S)

då skulle det inte vara jag

bokade klipptid och köpte lite nya hårprodukter idag, känns bra. och när man ändå håller på och funderar på hur man ska klippa sig kan man ju pröva styla om håret lite och det gjorde jag nyss till en mittbena. har verkligen en konstig relation till mittbena, antingen är det skitsnyggt eller skitfult. eller mittemellan typ snyggfult. det känns väldigt 90tal och uppväxt också. min mittbena kommer nog bara stanna ikväll och imorgon då jag känner mig mest bara konstig i den. imorgon blir det även en heldag i sthlm m shopping o fika eller vad vi nu kan tänkas hitta på!

började precis rensa garderoben och sortera alla mina snygga skärp som jag knappt vet hur de ser ut, mamma måste ha haft samma måste ha - köpa begär som jag har inför sjalar! om det inte är en massa skärp som hon har ärvt från mormor, kan tänkas då vissa känns lite antika! hursomhelst slängde jag ut alla mina linnen på en hög på golvet för att vika dem fint och lägga tillbaka i garderoben... ångrar mig lite nu men har man påbörjat ett projekt får man väl göra klart det (kommer verkligen från rätt person.. inte)

LE WEEKEND

HELG NU då! fram tills fredag (jobb igen) och jag är GLAD för stunden!

dessvärre har vi inte mognat sen studenten, trots hårfärgen!




song for aberdeen

BÄSTA PEPPLÅTEN DÅ
And when I woke up on your kitchen floor
With a headache made in hell and the flowers that I gave you smiled at me from the window pane
Then I thought I must be crazy 'cause I'm feeling kind of good
And then when satan helped me up again
It was then I understood
Well I was never meant to be a good boy
I was never meant to go to school

Struntade i tentan!! RIOTRIOTREBELLREBELL!
(hoppas det går bra för emmy som skriver just för stunden)

...

------------------------------------------------------------------------------------------
Åh Erik är på detektivbyrån konsert i Kalmar och jag önskar att jag var där. Hade varit fint. Fin stämningsfull musik det där och emmaboda- och arvikaminnen från en svunnen tid. Tanken på att flytta utomlands känns lite som tanken att åka på festival när man var för liten, tretton fjorton år och man tjatade ihäl sig (fick ändå verkligen inte för pappa), frustration. Men jag förstod väl inte heller riktigt hur mycket festande det var, jag levde ju för att få gå på konserterna.
 Men till verkligheten nu sitter jag här och känner att det blir mycket kaffe imorgon när jag ska ta mig ut på stadens gator. Sömn är överskattat.
 Lyssnar lite på winnerbäck och det var nog nu nästan prick ett år sedan jag och Lotta var på honom i fyrishov.

Det är somliga dar
som man vänder sig om
och känner hur allting försvinner
Hur man jagar och far
Hur man snålar och spar
hur man lever så mycket man hinner


släppa taget

idag är jag mest apatisk och kollar på tv o ligger i sängen och förbereder mig psykiskt på att lämna in min tenta utan en enda fråga besvarad. bekräfta att efter 12 års studier var det inte min höst att plugga på (nästa så!) har hur mkt tid som helst att plugga men jag spyr nästan hellre ner mig. funderar på att gå och köpa godis och se på bonde söker fru ikväll bara för att göra det hela ännu löjligare. nästa sak att förbereda sig för är att säga att man inte tänker jobba kvar utan dra till london på vinst och förlust utan några planer hittils alls.. bara SLÄPPA TAGET OM ALLT. bara vi får en liten lägenhet som det helst inte regnar in i!

Pusta ut

Känner mig som en ny frisk person efter alla simmtag i den svalkande (snarare pissljummen, jag som trodde det skulle vara kallt) bassängen!
Snarare känner jag mig lika trött som när man hade varit på äventyrsbadet en hel dag när man var en barnrumpa=helt slut! Måste trott att jag var oövervinnlig när jag tänkte gå på innebandyn ikväll också..
Nu handla maat!


skrämmande varför lyckas alltid den mannen sätta ord på mig

"Dom måste lära sig gå", det är vad folk säger när det är vi två.
Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

Och dekadensen är hård, alla mina vänner har gett upp sömn.
Dekadens är så svårt, och jag har aldrig fångat en enda dröm.
Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera år, när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå.

Så uppsnärjd i det blå.

Prinsessan Eva, i nylackerade skor.
Hon är min vän.
Eva jag hänger mig för kärleken.
Var inte så högtidlig, du med din dramatik och stesolid.
Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla.
Men jag älskar dig nu.


hemlisar

sådärja. en ny lösenordsskyddad blogg för att ventilera finns i min ägo.
regnet bara öser ner, älskade, älskade land.

take it easy

KETCHUPEFFEKTEN ELLER VAD

fullt ös medvetslös


ikväll blir det dans i trans

färgglad obama


tro och tvivel

Det går flera minuter timmar dagar innan det händer någonting roligt tills alla lyckas höra av sig på samma dag och ha fina planer! Då lyckas jag ha råtråkiga saker inplanerade och hann bara med att träffa en plutt och dissar utgång från Maja hur lyckas vi ha så omatchande schema jämt, förutom måndagskvällarna då båda två sliter! Plutten jag hann med att träffa ordentligt var Becca som bjöd mig på Sushi utan anledning, eller "för att du är du" som hon sa. Charmknutte den där bruden alltså!! Tackar innerligt med hela min kropp (skrev fel: menar självklar hela mitt hjärta). Som ni märker är jag obehagligt trött uttrycksfelen är ju skrämmande.
 Plugg: Har inte läst ett enda ord på två lediga dagar. Inte fy skam.
Måste dra både härifrån och från stan!

tystnad

Någon har tagit bort högtalarna till våran stationära dator så det går inte att lyssna på musik här och det känns just nu otroligt värdelöst att sitta vid datorn. Men ändå gör jag're? Dumt.  

update: : sommarlängtan






Jag vet att jättemånga tycker att julen (som snart är här) är minst lika underbar som en sommardag och att jag förespråkar att leva i nuet. Men nu vare så att jag hittade en massa sommarbilder på pappas dator och då är det okej att vara lite nostalgisk och kasta några blickar bakåt av alla dem man ägnar åt framtiden!
Idag är det presidentval och igår såg jag ett av alla program om hur korkade många amerikaner är. Men vi får hoppas att det finns fler av de vettiga! Sen ikväll blire innebandy!!

expectations

Hallå Malin anropar världen, tillbaks till verkligheten efter att spenderat dygnet runt på jobbet i fyra dagar. Inatt var en såndär natt man bara vred sig om och om igen och inte kunde somna, men det gör ingenting för jag ska inte göra något energikrävande idag! Eller jo! Plugga! Men hade inte suttit fel med lite sömn ioförsig. Undrar om det har att göra med att det var nästan första gången på en vecka som jag drack kaffe igår? Det har nog en annan förklaring men vi kan skylla på kaffet. Som sagt är ledig en stund framöver men inte i riktig bemärkelse då jag har extremt mycket att läsa, så kom inte och lura ut mig på nå äventyr (läs: rädda mig en stund från etiken!!). Men pepppar inför lördag tror jag bestämt ändå då det blir tiger lou på vdala. Innan dess intet nytt.

RSS 2.0