not fair

Om tre timmar tar jag mitt pick och pack och flyr till Gräsö. Hoppas på bad i havet för första gången på de nu tre somrar som jag har spenderat där. Har varit lite dystert att jobba 10 timmar per dag när det inte varit ett enda moln på himlen men nu är jag fri en liten stund och kanske kan jag utöka mina sommarfräknar något. Innan jag kommer iväg så ska jag packa, duscha och shoppa t-shirtar åt Erik och strumpor åt mig, praktiska och ointressanta saker. Önskar att man var sexton och hade sommarlov på riktigt igen och fick göra om allt man hade tid med då. Nej, packa nu eller dö.
Puss på er!

ce n'est pas bon

Kanske att en del tar mig och saker för givet

Tror att allt alltid finns där ändå

Men inget är för alltid

Tro mig, jag vet


Hus, himmel och rauk. Gotland är vackert.




2 år, ett tält, bad- och regnkläder i bagaget på en ö såklart!


2 år och bilsemester på Gotland imorgon!

uppochner

Kände att det är lite bildtorka här i bloggen så bjuder på en som jag stal från Maja:


Jag som hittar en exklusiv truckerkeps på Clas Ohlsson! Illustrerar något sånär hur jag spenderar mina lediga dagar i Uppsala.
 Igår köpte jag fyra pocketböcker och idag köpte jag fyra kaffekoppar med tillhörande fat. Vuxenpoäng i all ära. Och jag är så glad för allihop!
Imorgon blir det att färga håret hos frisör för första gången i mitt liv och jag hoppas det är värt det för svida i plånkan kommer det göra.
Om någon vill sälja en central och fräsch tvåa i Kalmar till ett bra pris så är jag intresserad som få!

DE SOM BLEV KVAR

Hallå igen! Idag har jag gjort min skyldighet i demokrati och röstat! Blev att förtidsrösta på Gränby Centrum då jag inte vill vara bunden till att behöva vara i Uppsala på söndag. Det känns bra!
Har även hunnit med ett jäkla spring på stan fram och tillbaka för att fixa lite inför fredag! Det känns bra! 90:ornas student och då ska tre av mina vänner firas som är eftersläntrare! Sen blir det Öregrund på kvällen för att hinna med att fira den riktiga 90an Ellen.
Det som känns mindre bra är att jag jobbar 7-17 imorgon och det är tydligen årets värsta dag i delikatessen då folk inte har framförhållning att fixa mat till mottagningar och tror att de kan få allt serverat på guldfat dagen innan. Men men det blir nog bra. Sömn krävs inatt och det kommer kännas ännu bättre att vara ledig på fredag och förhoppningsvis ända tills mitt sommarschema börjar.

RSS 2.0