keep the car running

En flyttlåda är fullbordad, får inte plats något mer. Den består av köksutrustning. Har länsat pappa på osthyvel, smörknivar, decilitermått, knivar, skärbrädor, tallrikar och liknande saker. Tur att han lever i överflöd så jag kan spara någon slant. Sen har jag packat ner mitt eget fina porslin som jag inhandlat på myrorna och fått i present. Tanken är att jag ska klara mig på tre flyttlådor och min resväska, får se hur bra det går. Lam dag i övrigt, ringde och försökte boka buffé på eckerölinjen imorse så att jag skulle få en heldag med Becca, men det var fullbokat. Tråkigt, hade behövt ett litet vardagsäventyr kände jag. Men är effektiv istället och om jag packar klart kanske jag kan ta vara på mina sista dagar i Uppsala.


Every night my dream’s the same Same old city with a different name They’re not coming to take me away I don’t know why but I know I can’t stay

oo

Knapert om tid

Bara SJU fria dagar tills jag flyttar! Kom hem till mig och underhåll mig medan jag packar ner mitt lilla liv i kartonger!

that's how people grow up


Hej! Jag har en lägenhet tillsammans med Erik i en helt ny stad och jag ska börja plugga på heltid och det känns så stört bra. Spännande och samtidigt vad fan har jag gett mig in på. Mindre än en månad kvar tills flytt!
Halvmånadshyra: betald, kåravgit: betald.

jag skrek poesi och du stod kvar på jorden och såg på



komplex

Idag när en familj köpte pepparsalami av mig frågade dottern sina päron: är det där en flicka eller pojke?
Föräldrarna lite nervöst: Men skärp dig.
Hahaa, har inte tänkt på det men utan smink, med glasögon och lite halvt förstörd kanske man kan ta mig för att vara en pojk eller nått slags mellanting.

isolerad

När man försover sig i 50 minuter och klockan är ändå bara 6.30.
När man stiger upp en halvtimme innan man börjar jobba.
När man går ut i offentligheten med mjukisbyxor och trassligt hår,
tackar gud för att vi måste ha en huvudbonad som täcker allt på jobbet.
Utan frukost svettig och stressad på en cykel.
9 timmars slit en timmes rast.
Cyklar hem trött och som världens trafikfara.
Hemma, dator, somna, utslängd från vardagsrummet, tack så mycket.
Inget gott.
Lägga sig utan sömn, börja om igen.
Hålla tummarna för regn.

Om en vecka är jag ledig i två dagar yees.

saker som får en att gågå









Ni som hör rop på hjälp när ingen annan hör det, gör det ni gör och aldrig får nåt för det, låter ni bli finns ingen annan där som gör det Ni som går dit ni går utan att någon annan styr er, ni som får era sår utan att ni bli martyrer. Ni som drömmer men aldrig blundar för det som händer, glömmer era fiender men aldrig vänner, gömmer och hjälper människor ni inte känner Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er. Och det är inte i era ögon det är i vad ni ser. Ni som skrattar er fram till det sjukt seriösa Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta, spelar inga spel och skiter i det korrekta, som vågar vara snea och deffekta. Ni är inte vackrast i världen ... Åh, hur ni lyckas inspirera få mig att vilja orka mera, utan att jag känner mig sämre eller måste prestera. Åh, hur ni lyckas exaltera få mig att orka vilja mera det hörs på era röster det lyser i er när man ser er. Så ni är vackrast i världen världen är vackrast i er. Och jag ser det i era ögon, där ser jag vad ni ser.

Notis: båda kom in i Kalmar!



Väck mig inte imorgon. Den här dagen har varit så lång.






Alla är med om det
Förr eller senare
Tror man nått annat borde man stannat i magen

Se henne hur hon brann
se henne leva så tårarna rann
Men du kan inte se du kan inte ge
bara ta det

klockren, lyssna noga.

http://open.spotify.com/track/0kq3NDdhEKoNE7zjiNhQsu

kaffe och övningsköra nu, stressa inte!

Flyg lilla fjäril flyg över Gullbergsvass och dyn en dag kommer du krossas

Bra saker (ingen inbördesordning):
Fota, mat, vänner, pussar, musik, pop, rock, all that jazz, texter, skriva, läsa, kläder, väskor, skor, samtala om livet och annat, tänka, dans dans dans, sol och bad, närhet, sena nätter, jordgubbar, konst, inredning, mönster, resa, utforska, fräknar och så vidare...

(Bara för att det behövdes)


fjärilar är oxå bra

RSS 2.0