lite hopp




En dag i Notting Hill


10 minuter for mig sjalv (London)

26 dagar i London och verkligheten borjar sakta komma ikapp. Man kanner sig en gnutta bortskamd som lever livet i London och kan planera dagarna som de kommer. Ar det sol, ar man ute och njuter av solen och ar det nagonting som ska firas sa kan vi roa oss. Museum ar det bara att valja och vraka pa, de flesta ar gratis. Vill vi utforska staden kan vi aka vart vi vill med varat oyster card. Som ett fortidigt och fartfyllt sommarlov. Ack sa skont, varfor klaga nar det ar sant har manga drommer om. Snart ar verkligheten i Sverige tillbaks for min del och jag borde bara njuta av allt, anda sitter jag har o forsoker overtala mig att jag fortjanar det och att det ar ratt att bara vara. Sen nar har jag ett behov av att vara nyttig, effektiv o behovd.
9 dagar kvar dar vi bor nu. Vi ska flytta fran tva medelalders man till manniskor i var egen alder och det ska bli schysst. Forutom att det bor en liten mus dar ocksa. Har skadat den med mina egna ogon i deras kok.
Har aven kanske ett jobb pa g om de ringer snart och om inte sa far jag val borja trana for att kanna mig lite battre eller natt.
Igar akte Erik hem efter att varit har i en vecka, och saknaden kom ikapp for mig. I borjan hande det nytt konstant men nu finns det tid till att sakna och langta.
Nej nu ska jag fixa mig for att aka ner och mota Maja pa stan och kanske fira vaffeldagen med en sandar belgisk vaffla som de saljer lite overallt!

damaged ones

Vi är faktiskt inte helt okulturella, igår (idag) tog vi en riktig långpromenad till två stycken fotoutställninger. Okej, den ena handlade om Shit, ja bajs, han hade fotograferat olika djurarters b a j s. Låter konstigt men det funkade. Och på tal om toalett så gick jag på toa alldeles nyss och sen var alla (maja) borta så nu sitter jag själv i Em, em o elvisps vardagsrum och skriver och lyssnar på lugn musik. Kommer nog vara rejält trött imorgon menmen känner inte för att somna, det är för kallt  (borde introducera fjärrvärme i det här lanet) oxå. Snart tar batteriet slut på datorn vette fan vad jag gör då men får försöka sova. Snart ska jag uppdatera med lite grymma bilder från the place to be, London. Men det är en annan saga. Snipp snapp slut.

pa vift

Nar jag och Maja aker buss till London blir vi glada som sma barn nar vi far platser hogst upp och langst fram i dubbeldackarna. Det ar en jakla utsikt. Men idag blir det promenad till Bricklane.

EN vecka!

Vi har overlevt forsta veckan i London som har bestatt av allt fran grym second hand shopping till sma galna kvallar med manga trevliga manniskor. Men framforallt har det hittils bara kants som en lang semester och det kanns faktiskt INTE helt fel. Dock jobbar alla andra (forutom jag o Maja) cirka 6 dagar i veckan och det ar sallsynt att traffa allihop pa en gang. Fast igar fick vi till det sa att alla kunde ses, innan det bar ivag pa olika hall. Idag tankte vi kika in second hand butikerna i Bricklane for att sedan aka pa rekryteringskvall pa top shop sa med lite tur och varan charm kanske vi snart jobbar oxa. Men om inte, vad gor det?

london! mind the gap

Igar akte vi ifran kylan i Sverige och skyndade pa den efterlangtade varen lite med att landa i london!
Igar blev en lugn men anda handelserik dag med nya resvaskor och besok hos emmy, elvisp och emelie for att sedan komma hem och kanna hur bra vi trivs anda!
Nu fixar Maja sig och vi funderar pa att lara oss aka buss! Har skaffat bade tunnelbane o busskort sa det ar schysst!
PUSS

RSS 2.0