nyponbuskarnyponbuskarhelavägennyponbuskar

spotifyreklamen kan gå och dö.
de jagade mig med wayoutwest hela sommaren och nu påminde den mig om att jag missar mgmt på popaganda i helgen. tur att jag har nått annat att se framemot i helgen. ska bo 7 personer på 39 kvm, wish us luck!


back to the start

Har precis pressat mig en kopp kaffe i vår kaffepress och pumpar musik i vårt vardagsrum. Sista måndagen på ett år som jag kan ta det lugnt på morgonen? Antagligen är det så. Därför försöker jag njuta lite extra nu. Tänkte åka ner på stan och kika på kläder åt mig (om de har nått utbud) sen pallra mig till ett medelpass ikväll tror jag bestämt. Helgen bestod av utgång, strandhäng i solen, parmiddag och en slappsöndag. Perfekt kombination enligt mig. Så som sagt om en vecka börjar allvaret i Kalmar och det är rätt läskigt men ska nog gå bra. Men den veckan är ganska fullspäckad den med att fixa inför fredag, inte en helt vanlig dag, ska få fin besök och tonårslivet upphör totalt. Peppa. Puss


framför vårt hus innan cykelutflykt med anders o lena

öland

häng på bad

middag hos joel, flott

värdparet

kalmarbo

Flytten har gått smidigare än vad jag trott. Känner oss redan hemma i lyan med våra enorma fönster och högt i tak, har redan fått upp lite tavlor och jag har överträffat mig själv genom att skruva ihop halva vår hörnsoffa. Väggarna i vardagsrummet är just orangea som jag fasade men just nu känns det jättebra och vi har lyckats matcha dem på ett sätt som vi båda trivs med. Kommer nog upp lite bilder här eller på faceboken snart. I helgen har vi även hunnit med en liten utgång och träffat lite folk från kursen som Erik gick i höstas så det känns bra. Igår träffade vi de första två korridorsgrannarna som vi har gemensamt kök (ugn och frys för oss med trinett) med. Sen bor vi på promenad avstånd ner på stan och till skolan ifall man inte vill cykla eller inte har en cykel som en viss pojk.. Nu är Erik i skolan och jag funderar på att ta en tur ner till havet för att sitta lite i solen och utforska området lite. Tar max 3 minuter på cykeln ner till sjön har jag hört.

Äntligen på väg


När du ger vadsomhelst för en dialog, kom ihåg mig då

Senaste dagarna har jag inte haft en sekund till övers för ingenting. Man tar vara på varenda liten sekund mellan jobbet och när man inte sover för att hinna klämma in tid åt vänner sena kvällar och lite sol på vägen till jobbet. Har blivit bland annat bad, bio, timbuktukonsert, mysiga promenader och reggaehäng i parken samtidigt som man jobbar heltid. Men nu är det bara en dag kvar på jobbet men schemat är ändå lika fullspäckat och jag vet inte hur jag ska hinna med allt praktiskt just nu, tvätten och flyttstädningen är inte ens påbörjad och jag har den här förmiddagen och imorgon till typ klockan två på mig. Det är när allt flyter på som man känner att det vore skönt att stanna här samtidigt. Är det inte lite ironiskt att när jag har två dagar kvar på jobbet så uppskattar jag arbetskamraterna som aldrig förr. Men bättre det än att det skulle vara motsatsen. Ikväll har jag mitt sista pass och det består av 7 timmar helt ensam på frukten, är inte det också lite ironiskt? Får tack o lov ta rast och cykla hem med Lotta som hänger i kundtjänst så kvällen går nog lite snabbare och får sin charm ändå!
Kom ihåg: onsdagkväll är sista chansen att se min fula nuna. För jag drar.

när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser när du har vunnit kom ihåg mig då

déjà août


I was thinking to myself this could be heaven or above I put my make up on and I went out on the street I found a club for people like me For an hour there I was a British queen dancing to the British accent So London took my virginity London took my breath away London took my past But London left me the Swedish sin Suddenly I heard this voice inside saying “you’re falling into disgrace” You weren’t raised to behave this way I started cry as I left the place

allt vi gjorde här tillsammans kan vi göra där

Har 23 timmar ledigt, peppar med spotify den dagen man kan ha spotify på sin mp3 längtar jag till! Det gäller att ta vara på tiden, har nu vilat upp mig med middag tupplur och kaffe och ska snart ner och möta upp Maja nere på stan för lite häng/utgång, ryktas om en salsakväll, längesen man såg den tösen så det ska bli kul.

I min handflata har jag en sticka som jag misstänker kommer ifrån när jag åt kinamat med pinnar igår, vem lyckas med det om inte jag så säg.

Sju dagar kvar på Coop Forum Tretton dagar kvar i Uppsala.


<3

RSS 2.0