no lies, just love

22 timmar avklarade på tre dagar nu ska jag göra 32 timmar på lika många dagar, wish me luck. Blir lite smått isolerad, tacka gudarna för mobiltelefonen. Julen svischade förbi och juldagen blev festlig! Ska försöka stoppa tiden och njuta lite innan det blir 2009, har 7 timmar på mig när jag slutat jobba vilka inkluderar typ packa, duscha, två timmar buss. Okej, tvåtusenåttas slutetapp får tillägnas titeln: non stop.

hundar som oss

ursäkta för det fula och osammanhängande inlägget jag publicerade här nedan. jag kan även säga att det nog inte blir mycket av med den här bloggen för ett par veckor framåt. men om ett tag är jag arbetsfri och kanske får någonslags entusiasm tillbaks. så fortsätt kika in på sidan om ni känner för't.

i want to sleep in my bed. i want to clean up my head. don't want to look this dead. don't want to feel this dread.

Iförrgår jobbade jag hela dagen. Igår köpte jag och Erik julklappar (vilket resulterade i en runda på stan och två rundor på gränby och julklappsinslagning hela kvällen, sen var min lediga dag bara så himla slut). Inatt sov jag inte bra. Idag jobbade jag tio timmar och handlade och kånkade hem julmat.  Imorgon: jobb. I övermorgon: jobb. Sen är det dopparedan och jag sympatiserar med alla som tycker att julen är stressssssssss.
Men jag har kirrat jobb till vecka 6, vilket passar mig ypperligt innan london!
Ibland är det även bra att inte hinna stanna upp och tänka (vilket jag nästan hann igår kväll=/).
 500 mil i snön
Juldagen: utgång med gamla nära o kära, här gäller det verkligen att haffa mig om man vill träffa mig(!)
Annadagen: Jobb ( 7 timmar)
27 dec: Jobb (7 timmar)
28 dec: Jobb ( 7 timmar)
29 dec: Jobb (10 timmar)
30 december: Jobb (10 timmar)
Nyår: Jobb  (10 timmar) (fira nyår?)
Nyårsdagen: Var ego och sa nej till att jobba, alltså är jag ledig. Någon som är på att inte vara bakis o ta vara på min lediga dag?
3 januari: Jobb
4 el 5 januari: Erik åker över atlanten.
Sen är jul och nyårshelgen över för de som har lugn och ro va???
Vad bra för då jobbar jag bara fem dagar i veckan som resten av världen.
Men vecka 3 ser bra ut, men då är väl alla andra upptagna? Och jag har väl gått in i den väggen som jag börjar se konturerna på.
Varför klagar jag jag jobbar iallafall inte natt oxå som en del gör.
 Men det känns lite trist att man missar allt när alla andra är lediga och firar jul och att det inte finns någon tid när ens vänner och pojkvän är hemma från resten av världen.
Hintar: jag kanske inte hinner höra av mig allt för mycket men hör av er ändå så ska vi se till att det går att lösa på något vis.


fast på en ö

erik: "klockan är kvart i tre och det är mööörkt ute"
igår fick jag reda på att de vill att jag ska jobba dygnet runt fem dagar innan julafton men de hade glömt bort att berätta det för mig. "julschemat som du fått, nej hoppsan jag har nog glömt ge dig det men la in hundra tider på dig ändå" tagit för givet att jag inte planerar mina lediga dagar. summan av kardemumman jag pratade till mig att jag fick ledigt på lördan iallafall så att jag kan handla lite julklappar annars blir nog alla julklappar från coop i år då jag kommer vara där. sen blir det inte av med att fixa något  julmys hemma som jag hade tänkt göra på söndagen då det blir 10 timmar på jobbet. f u c k c h r i s t m a s. hade faktiskt bra inställning till julen i år innan jag fick reda på allt jobb, behöver ju pengarna till london så lika bra att jobba också.
nu har jag och erik druckit kaffe och saffranssnäckorna är i magen. imorse dansade vi runt med våra tandborstar så att katterna blev livrädda.

I could have been someone, well so could anyone

Dagens planer var att stanna inne och vara lat och bakis efter gårdagens upplopp men nu har pappa glömt köpa potatis och rödbetor så jag får väl offra mig. Och det blir nog att äta kalopps ikväll ändå har klarat 5 dagar som vegetarian nu och jag har inte direkt mått nå bättre än vanligt. Snarare sämre.
Gårdagen spenderades med att ta bort använda tuggumin och snusprillor från bord och stolar men det var det värt då det var efterföljande sexa på kalmar! Det var nobel tema dagen till ära och det var helt klart värt dock vet jag inte om min nedkylande promenad hem gjorde mig gott men jag somnade iallafall inte i en snö/löv hög. Var även på Gh och de spelade helt rätt såndär "dansvänlig sjunga med i låtarna" pop musik och i och med tanke på det så finns det egentligen ingenting att klaga på under kvällen förutom kanske att man inte äger en balklänning, men de kan också vara ett av de fulaste plaggen som finns samtidigt som det ändå är vackert.

My Love

Du är söt: när du inte förstår, när du tror att jag inte förstår, när du är full, när du upprepar mitt namn hela tiden, varje gång du mmar på bara vårt sätt, när du blir glad av att se mig men inte försöker le alldeles för mycket så att du inte spricker, fast än att du bär stora glasögon och har konstiga mössor, när du är den som dansar helt galet när vi är ute eller på konsert och för att det är bara du som kan göra allt på det sättet utan att det blir tillgjort. Imorgon är det min namnsdag och din födelsedag, kanske att det är ett tecken och menat jag vet inte mycket mer än att jag trivs, har roligt och mår som bäst när jag är med dig. Grattis älskling imorgon är du min langare nummer ett oxå! 

Det är nog bara vi som kan ha sådär kul på färjan till gräsö.

Once I said you should not take me for granted, well now that was just I lie. Because I will love you ‘til the day that I die.


Gokväll

Har omedveter varit en dålig vegan. För quorn innehåller tydligen äggvita och jag har ätit quornfärs. Tog förgivet att den var vegan mat tills maja påpekade det. Annars har jag läst innehållsförteckningar och bara druckit apelsinjuice när jag varit och fikat. Men nu när jag redan har misslyckats så ska jag äta potatismos som innehåller mjölk. Så det blir väl någonslags vegetariangrej av det hela. har prövat både sojadryck o havredryck nu, båda är dåliga i kaffet och dåliga att dricka, dock är dem goda med en massa oboy.  
Har fryst ovanligt mycket hela kvällen och känner ingen bra mätthetskänsla men ska greja veckan ut nu som sagt bara.  


Isn't it ironic ... don't you think

åhh kvällen är räddad: dokumentär om britney spears på fyran!
LOVE YOU

here we, here we, here we fucking go


andy warhol, vykort från paris, värmeljuslykta från eriks mamma

pojken i större och mindre format

I used to be blond and stupid But now, I dye it dark

Blir åtta timmar på jobbet imorgon också så min Lördag lär ju inte bli mer party än såhär. Funderar på att göra sällskap med min poddie ute i kylan en stund. Men det kanske är lite tragiskt att gå en promme en lördagskväll, men vad gör det. Har startat en veganvecka för mig själv, för att se om man mår bra av att skippa alla produkter från djur. Idag har det gått bra, men kommer nog bli drygt på jobbet (bla kaffe utan mjölk). Efter den perioden tänkte jag mig någonslags motsats över julhelgen med typ bara julskinka. Så ska jag se vilken som är bäst. Borde dock görat längre än en vecka för att märka någon skillnad men men. Bäst för miljön vet vi alla vilken det är. Men bäst för mig vettefan det är ju tydligen inte fett  som är farligt längre, utan potatisen. Man kan inte vara säker på något man stoppar i sig, inte ens luften som alla behöver kan vi lita på.  Bäst är väl antagligen varierad kost men det har jag ju redan testat hela livet och jag vill se om något är bättre.

Så idag blev det  stekt squash med vita bönor till frukost, grönsakssoppa med en massa glutamat från felix till lunch och sen vegan tacos till middag.


smooth frukost



1 banan
1 kiwi
1 mango
frysta hallon
frysta jordgubbar
vaniljyoghurt
skvätt pressad citron

plus en stavmixer

Jag kan stå, gå eller krypa härifrån. Om det här är allt vi hinner med, så håll mig hårt min älskling.


lasagne x 2

Är totalt utmattad efter att städat hela dagen, handlat mat och lagat en köttfärs-och en vegetarisklasagne. Husmor, hemmafru etc. är nog inte min grej och imorgon blir det andra bullar men tur att man kan börja dan med god mat från idag!!


matlagnings blogga


laga sushi på g

många bollar i luften

preparera't & bitarna börjar öka i antal

tada bäst sushi i stan

if winter ends

finns så mycket att säga men jag försöker vara tyst
vill inte göra andras problem små
är jag för snäll kanske, nej
ville krossa glaset i busskuren idag
äntligen förstår jag mig på vandalisering
känslan måste vara en lättnad (i  max en millisekund)



                                                                                                                    Helg nu!


RSS 2.0