ljudvågor

Nu ska jag vara den dryga grannen som pumpar winnerbäck på kvällen (!)
Undrar hur bra isolerat det är här mellan väggarna m tanke på att alla våra grannar bor ensamma och troligtvis inte pratar med sig själva så hör vi dem ju inte så mycket. När de spelar musik eller festar hör man dem väl, haha hoppas man inte hör när jag sjunger med i musik osv...

pas si simple


hallå. hoppas det inte känns som att helgen försvinner lika snabbt för er som för mig!
gör inte allt det vettiga som ska bli gjort och tänkte pysa iväg på lite festligheter med gubbarna nu ikväll istället, kanske.
men i veckan gäller det att vara flitig student för på fredag kommer en av mina favorit bönor hit och då vill jag minnssann kunna slappna av och njuta så att helgen känns lååång! puss!

Stupid is as stupid does.


You died on a Saturday morning. And I had you placed here under our tree. And I had that house of your father's bulldozed to the ground. Momma always said dyin' was a part of life. I sure wish it wasn't. Little Forrest, he's doing just fine. About to start school again soon. I make his breakfast, lunch, and dinner every day. I make sure he combs his hair and brushes his teeth every day. Teaching him how to play ping-pong. He's really good. We fish a lot. And every night, we read a book. He's so smart, Jenny. You'd be so proud of him. I am. He, uh, wrote a letter, and he says I can't read it. I'm not supposed to, so I'll just leave it here for you. Jenny, I don't know if Momma was right or if, if it's Lieutenant Dan. I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floating around accidental-like on a breeze, but I, I think maybe it's both. Maybe both is happening at the same time. I miss you, Jenny. If there's anything you need, I won't be far away.

cuckoo

Gokväll. Vad tycks om min vårpyntade blogg?
Kände att om vintern tänkte stanna så länge så kan ju iallafall jag trotsa den med att använda tygskor och lysa upp med lite färgglada blommor.
Nu har jag helg för mina fredagar är numera lediga.

snabba cash

Det senaste dygnet har bestått av en migränattack med aura, två missade fysikföreläsningar, färdigräknade matte d tal och det bra: återupptäckten av belle & sebastian (!)
Ikväll blir det snabba cash med sjöingenjörerna, boken fångade mig under en greklandsresa 2008, hoppas inte filmen blir en besvikelse!


bethnal green + emmy


en svunnen tid

På söndagsmorgnarna runt 10.00 här på Ståthållaregatan väcks man av glassbilens ljuva signal. Man rycks genast bakåt i tiden och springer runt på gårdarna där man lekte och lekte. Men då kom glassbilen på tisdagskvällarna, det sitter fortfarande kvar bak i minnet.

En annan nostalgi sak är alla Astrid Lindgrens filmer, funderar seriöst på att skaffa en dvdbox med alla filmer helst barnen i Bullerbyn och Saltkråkan eller kanske Lotta på Bråkmakargatan alla är ju bra liksom.

Igår kväll hade vi spelkväll med goa vänner det var trevligt och alla gick in för att vinna och vi fick oss ordentliga skratt när Oliwer trodde att Nangiala låg i Thailand.
Nu ligger vi och kollar på os-klassiker och det är någon stafett från Turin som både herr och damlaget vann det var verkligen fint, sånt tårar mina ögon liksom intro melodin till Barnen i Bullerbyn.

andhämtning mellan formler och tabeller



there she goes

jag försöker leva i nuet
men det skulle sitta fint med sommar nu!

Det är svårt att svälja, svårt att säga


Du sa: Vem trodde det här för en vecka sen 
Jag sa: Allt som händer står skrivet på stjärnhimelen 
Den som älskar ger sig av 
sorg får den som blir kvar 
Jag visste vad jag ville ha
Ikväll, stannar jag hos dig 
Ikväll, stannar jag hos dig

svart är ingen färg det är så man känner sig

Helt slut efter första skoldagen.
Någon som har ett tips på hur man lär sig kemi och fysik A kurserna på en vecka?
Inte nog med det tappade jag min kära iPod i snön idag och imorgon har jag kemiredovisning som inte alls känns bra.
Saknar redan Uppsala.

Det gör inte ont att få skiten i sig så länge du är med mig

Ännu en kväll i Uppsala håller på att flyta förbi i mitt liv. Har tagit det lugnt när jag varit här nu men haft fullt upp på samma gång. Till på onsdag är hembiljetterna till Kalmar köpta och tiden fram tills dess är fullbokad både dag och kväll och jag har knappt hunnit träffa alla vänner som jag ville träffa i Uppsala. Men antar att de oxå har haft fullspäckat schema då det inte har blivit något av att ses, vilket suger, men jag har inte orkat ta tag i det heller känner att andra också behöver kämpa lite och se att allt inte kommer serverat på silver fat. Nej då, ärligt talat, men jag har inte orkat styra så mycket som jag brukar, tack till er som orkar ta tag i saker som att bara ses ni har gjort mitt lov.

RSS 2.0