own

The world's spinning 'round
and I can not escape
from this decadence
that we're living in
So we drink, 'til we forget ourselves
then we find ourselves
lost among everythings

I'm crying out loud
I feeling tired
I used to be proud
but I guess I've expired

Oh, I know It'd be wrong
Oh, I know It'd be wrong
But I can't stand to live alone
you're my flesh and bone
I wanna write you a song
I wanna take you home
I wanna be your own

And in the dawn
when I wake up again
closer to the end
than I've ever been
If I saw your face
I know we could escape
to another place where
things could be sinking in

I'm crying out loud
I feeling tired
I used to be proud
but I guess I've expired

Oh, I know It'd be wrong
Oh, I know It'd be wrong
But I can't stand to live alone
you're my flesh and bone
I wanna move to Rome
far away from home
where you could be my own

I'm feeling tired...
I'm crying out loud
I guess I've expired

Oh, I know It'd be wrong
Oh, I know It'd be wrong
But I can't stand to live alone
you're my flesh and bone
I wanna write you a song
I wanna take you home
I wanna be your own
Be your own
I wanna be your own

congratzzz

på torsdag fyller du år och allting bara skiter sig. alltid dominoeffekten. utan stop. bara för att det var bra en sekund. tjillevippen jag vill bara bli liten. tjillevippen förihelvete.

sommarkort-cornelis


je voudrais que tu te rappelles, Notre amour est éternel et pas artificiel

Idag var jag Malin (konstigt att tilltala sig själv med namn) med guldjackan som han i den där tvserien med guldbyxorna, det kom pengar ur ett hål i min ficka. Fast jag var nog snarare Malin som varit omedvetet rikare med den trasiga jackan när jag tog mig ner på stan. På stan införskaffade jag mig en massa strunt inför terminsstarten: en kalender som man kan pimpa själv! Har lagt in två svart vita bilder på randig bakgrund, men när det känns för dyster kan jag byta till den rosa med modernt mönster, så fiffigt! Inhandlade även en del färgglada pennor, pennskrin, sudd och stiftpenna. Himla onödigt men lite småskoj! Jag är pepp på att fixa kårlegg imorgon! Försöker vara pepp på att jobba på frukt o brödavdelningen hela kvällen imorgon!

nu håller jag på att ladda ner the hidden cameras på order av emmy
läggdax snart


vi är monster och universum har fört ihop oss!!!!!!!!! (universum är ett monster men det har sparat dig och mig)



trött efter en avkopplande vecka + kassaslit

Fjärde gången i grekland och snart känns det nästan nästan som ens andra hem. Aldrig att man blir besviken på grekerna heller. Veckan har bestått av sol, bad och sträckläsning m,m. Det första jag gjorde när jag kom hem var ett fyra timmars pass i kassan (eller först sov jag bort halva dagen). Nu slutade jag jobba för två timmar sen och håller på att däcka på tangentbordet så om ett tag, några dagar eller så i mitt nya gymnasiefria liv kanske jag uppdaterar lite roligare saker här. Godnattpuss

popaganda


Har fått ledigt från jobbet så nu är det bara biljett som saknas! POP!

sömnlösa nätter

Vrider och vänder mig utan en enda blund. Det kan inte vara resfeber två nätter innan? Brukar bara ha svårt att sova natten innan det verkligen gäller.

Mellan vakenhet och sömn minns man vad man drömmer och ett avslutat kapitel i mitt liv gör sig påmind om att det verkligen vill vara avslutat och ogjort. Det känns äkta och obehagligt och jag vill inget annat än att ta tillbaka det och få dig ur min värld hur det än skulle gå till. Men i en dröm är det inte på riktigt. Kanske bara ett substitut för ett dåligt och fegt avslut? hämnd.
Jag inser hur mycket mitt nya du (som du inte ens förtjänar att bli jämförd med) verkligen är någonting jag inte kan leva utan och att tanken på att förlora honom för att du är sjuk i huvudet skrämmer mig som fan.  Även fast jag tack o lov inte hört från dig på år så tog det lång tid för dig att förstå. Men ja jag var för mesig också, jävla skit aldrig igen.

Grekland på fredag med snetand

Idag känns det som första gången på länge som jag inte har någonting inplanerat att göra. Fast har en hel del att ta tag i men bara med mig själv. Ska tvätta, packa och sådant. Imorgon ska jag träffa Sofia för sista gången i mitt liv känns det som nästan, fast det är bara ett x (okänt) antal dagar som hon kommer vara på (i?) Island. Hon åker inte förens den 23 men jag åker till Grekland mellan den 15-23 augusti så vi kommer inte att kunna ses då.
Ska alltså åka till Grekland med Erik, närmare bestämt Kos som sägs vara värsta party ön. Men vi ska bo i en liten och lugn by utanför Kos stad som heter Lambi precis som toalettpappret. Det måste ju betyda att stränderna är lena som lamm eller någonting ditåt. Det ska i alla fall bli dunder och jag har nästan redan lite resfeber. Mycket som ska ordnas idag, som inte hinns med imorgon!! Kommer även att bli första gången jag och Erik träffas en hel vecka i sträck under hela vårt 14 månaders förhållande, lite små galet. Men ett bra sätt att se om vi står ut med varandra på riktigt, vilket jag inte tvekar på.

Igår var jag i den kungliga huvudstaden med Rebecca och utförde shopping. För mig blev det mest saker inför resan såklart. För Becca var det svårare att köpa klänningar än vad man kan tro. Men hon fick med sig ett par råsnygga stövlar hem, så vi var båda nöjda på tåget hem.


Sofia du lär ju börja blogga ifrån Island om inte annars! Jag kommer i alla fall vara en trogen läsare.

Längtan!

Dagens saknad går utan tvekan till MARSEILLE resan med Anna, Lotta och Maria.
Har precis kikat igenom alla bilder från trippen i augusti förra året och jag saknar det så att det snärtar till i mitt lilla pophjärta.
Kanske att man är lite påverkad av gårdagskvällens samtal. Men det är sant man är alldrig lika fri som när man är på semester på varmare breddgrader.

puss


Ni vet känslan av att man diggar en låt man hör för första gången! Jag fick den precis! Älskar't!


Vilken jäkla röta jag har! Min plånka hann inte ens vara borta mer än ett dygn innan den är inlämnad hos polisen med vartenda öre kvar. 166 om man ska vara exakt, inte 170 som jag skrev på anmälan. Doh.Tack tanten i Gunstaparken. Vart den nu ligger? Finns inte med på eniro.se. Men antar att det är parken på min väg från jobbet. Puss allihopa nu ska jag repeata låten!

Woh-woh-woh, you keep hangin' round me
and I'm not so glad you found me
You're still doing things that I gave up years ago

konsert på mitt kollegieblock


flyg du lilla fjäril flyg


en fjäril kom på besök vid mitt fönster


Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm
för oss som alltid ska till
att fånga en fjäril

there is a light that never goes out

Ibland är min pappa ganska bra, tillexempel när han kommer hem med en nyköpt skiva med The Smiths som jag får lägga in på min dator. Även om jag hade de flesta låtarna så blir jag glad och tacksam att jag har en far med så bra musiksmak (oj vad han kommer att få luft i sig av att läsa det här.) 


Men det är nog så att mycket av det man hör spelas när man är liten kan man associera med nu när man är äldre och jag älskar verkligen nostalgi på gott och ont. Det kan få det att hugga till i hjärtat eller att känna en som ett lyckligt barn igen. Mycket av den nostalgi jag känner kommer genom musiken. Genom den kommer även många minnen och känslor överhuvudtaget. Som sagt på gott och ont. 


Tänk om man hade haft en uppväxt utan musik. En gång kände jag en familj som inte hade någon skivsamling och inte ens en cd-spelare i någon av familjens gemensamma rum. Det enda de hade var en radio med rix-fm i bilen. När sonen i familjen spelade musik i sitt rum klagade föräldrarna. Vilken total olycka.  

allt har ett slut

Med nya låtar med artister som kommer till popaganda fördriver jag min vackra sommarkväll. Men mest av allt skulle jag vilja vara med dig. Fast jag klagar inte imorgon är det fest för min del och snart är det löning och det är ju rätt kul att inte ha en aning om vad som väntar en resten av livet som min gamle mattelärare sa när hon handlade av mig idag. Spännande är ju bara förnamnet. Hm, jag vet inte om jag håller med henne riktigt. Och om jag nu inte heller kommer iväg till popaganda har det fan inte varit sommar i år. Fast kanske löser sig om vi kommer iväg till utlandet också men jag har ju ingen aning som sagt.

sans des yeux


RSS 2.0