INGA NUMMER - bajsmobil, vad skulle du ner i toan o göra??

I fortsättningen får ni gärna signera era sms med vem ni är för jag har tappat min kära mobil i toaletten.
Och då tänker ni klant, ja kanske lite men det var en olyckshändlese. Iochmed det är min mobil trasig, fuktskadad och jag använder mig av pappas gamla tegelsten. Jag har även tydligen sparat alla mina nummer i telefonen och inte på simkortet, därav att ni får signera era sms så jag får tillbaks lite nummer. Det underbaraste vore ju om man var rik och kunde åka och köpa en sprillans ny telefon nu men jag tror inte att fallet är så.. om man inte skulle ta lite från sinna sparpengar, en bra mobil är faktiskt värt har jag märkt...

image38rip

lilla my

image37
En klar favorit bild som Erik har ritat i paint.
Slutade tidigt o är hemma o väntar på att vi ska träffas :)
Gårdagen bestod av ett stort städ & ikearyck vilket verkar ha resulterat i en enorm trötthet,
men det är städat iallafall!

"Du sover i mitt badkar, är du frisk va?"

HEJ

Att ta det lugnt på kvällarna verkar inte precis vara min grej just nu! Gårdagskvällen började i stillhet med middag hos moster och jag trodde den skulle fortsätta i samma stämning när jag åkte iväg med Becca för att spela poker hos Hanna. Det visade sig istället att poker var den ultimata förfesten och jag har aldrig känt mig så mycket som snyltare som då, även om jag inte bad om någonting men jag var ju inte heller den som tackade nej när det väl bjöds. Det blev en runda poker innan vi började spela ölspelet och utan att man visste av det så var vi nere på stan och bowlade på bowlaget, förlorade ganska hårt, men det kände jag att jag kunde bjuda på. Nu står cykeln i salabackar, vilket innebär en promenad så att man kan cykla till skolan imorgon.

Övningsköra blir det aldrig av med heller, kommer vara den sista som tar körkort, om jag någonsin ens tar körkort, känns långtbort. Bestämde med pappa att vi skulle övningsköra klockan 16.00 och nu är klockan 17.00, och jag som hade tjatat hela dan orkade inte tjata mer när klockan väl var 16.00 så nu blev det inte av idag heller för nu ska han på dans. Ahmen ändå ett litet grattis till maja som tog körkort i fredags, lär ju boka in en del bilturer i sommar :)


Bajs på er

" jag står och ser på tv full kontroll det har jag "
TACK

hey!

image36

Right now you probably thinking how she get in them jeans
Well I'm gifted all natural and burstin the seams

Utgångsbangning

Gårdagskvällen blev en fet bangning, jag & Lotta drog oss från förfesten, gick o köpte Godis & hamburgare, träffade två gladfulla flickor, Maja & Sofia, som drog på någon fest. Kände att godiset var så mycket värdare än vilken karatefylla som helst, plus att det va mycket billigare kände vi också! :)
Idag har jag gått en promenad med becca till gamlis, förbi mammsens grav o pratade om allt möjligt, skönt med sol o frisk luft! Ikväll blir det middag hos moster, ska bli skönt att bara ta det lugnt. Har noll ork o motivation har jag märkt någonting som ska ändras, men känner för attt ligga lite lågt ett tag.. men snart kommer partymalin fram... iallafall till i sommar, sola, bada, festival, resa.. längtan!

Helg

Även om man haft lov i en vecka så kommer ändå den mysiga helgkänslan mot fredagskvällen! I like it.. men den påminner mig även om söndasångesten som är här inom en snar framtid! Skolfronten kommer nog vara rätt intensiv tills alla skivor börjar rulla in! Kommer bli en kalasig vår tror jag!
Igår blev det både pizza och jogging :) känns bra, att både kunna äta gott o träna.. man behöver från båda delarna av livet!
Idag var jag o fikade (lov är till för att fika på har jag märkt) med lite cf tjejer och sen skulle vi projekta, fotade en dam, men sen fanns det ingen mer motivation, hehe aja bilder kommer snart!  www.uppsalastilar.blogg.se !!
Ikväll blir det lite utgång igen troligtvis, en till sak lov har börjar bli till för att hinna med.
Var ut onsdags oxå så ska ta det enormt lugnt, o skulle ju bli fixad i håret, men jag slapp, men Becca fick vara med och hon är så jäkla läcker i håret :) Älskart!! :)
En annan ska spara ut håret långt nu har jag bestämt, har inte haft riktigt långt hår någongång tror jag.. lr hade rätt lång i åttan faktiskt, men då vare inte så snyggt.. jajaj LOVE LOVE

sugen

Om ni bara visste hur sugen jag är på pizza just nu, alltså  såndär fryst pizza, med mozzarella! Är inte lika förtjust i den man hämtar på pizzeria. Tänkte mig det såhär att antingen går jag o köper pizza o så joggar jag ikväll eller så äter jag inte pizza o är bara hemma o latar mig.. hm.. dagens dilemma....

good times bad times

image33

they made a statue of us

image32
klänning: vcl

Rätt bra lovdag, har varit på stan o fikat med lite gamla godingar. Köpte även min nu tredje bruna bh, men vafan om de kostar tretti så bangar jag inte på att bara ha bruna favorit bhar i min lilla samling. 
 Blir en promenad sen på kvällskvisten med Sofia, ska bli trevligt må jag säga!! Måste bara slänga i mig lite middag först, den har en viss tendens att bli ganska sen, är hungrig som ett as.
Sen har jag kommit på att jag ska lägga ner lite mer tid på bloggen nu när jag har lov, även om jag har en hel del annat att pyssla med så känns det som att man iallafall gör något lite vettigare med den tiden som man spenderar vid datorn!

Rockmantic

image31

Goldwells nya trend...

lov lov lov lovee it

Godmorgon!
Helgen har spenderats på gräsö, mysigt, god mat o frisk luft! En alldeles perfekt start på ett vilt lov! Den perfekta starten inkluderar även en lugn söndagsmiddag med Becca o Lisa, bara äta o kolla på tv, sånt man inte tar sig tid till så ofta längre! Men jag gillar det så länge det inte blir varje helg! Då kan det bli lite rastlöst. Det går inte att jämföra med helger då man tar det lugnt för att man ska plugga, de helgerna blir inte alls lugna på samma sätt.

Nu kommer det dröja år innan man får spendera så mkt tid som man hann göra denna gången, hela 5 dagar, med älsk, tror inte vi setts så många dar ngngång sen han åkte in i lumpen! Men han kanske kanske får mucka en månad tidigare de vore ju schysst.

Hursomhelst, på onsdag ska jag sitta hårmodell tillsammans med Becca, det inkluderar färgning o klippning, och jag som är så knäppo kan ju självklart inte säga nej heller. Men det blir nog kul, även om det kan bli hur tokigt som helst så är det ju en liten kul prövning! Man får helt enkelt kanske charmera omgivningen med sin innersta skönhet i fortsättningen, men det kan ju faktiskt bli skitbra också! Det är en heldag så vi ska få kläder o smink fixat också så det är ju lite skoj!!

OJSKIPOJSKI, som Sasha i Noaks Ö hade sagt!

Sliten

Jag överlevde gårdagen och det gick helt okej för att vara jag, kunde faktiskt bromsa :)
Men rädslan hindrar mig att släppa loss eller något.. vetskapen om att man kan slå sig är för stor för att inte ploga hela tiden :p tror ändå resan var bra för min skidutveckling hehe.
 Det värst som hände var att jag drog på mig en förkylning, vilket jag inte alls har tid med nu o nästa vecka..
bah måste fixa glasögon som jag kan ha när jag är förkyld, annars bär jag på en ögoninfektion inom en snar framtid..
mysigt inlägg dåå..

RSS 2.0