every breath you take

Konserten igår fick fem kajor av fem i Unt och det finns egentligen inga ord för vad den där mannen och hans band åstadkommer på scenen. Det är alla känslor på en och samma gång och kombinationen att sitta ner och njuta under de lugna låtarna och dansa loss under de vilda styckena var perfekt.

Idag har jag gjort en lista på vilka kläder som ska med till London och jag förstår inte vilka plagg i garderoben som jag ska sålla bort. Försöker tänka typ "plagg som inte väger så mycket och som går att ha vid både vardag och fest". T.ex Åtta stycken strumpbyxor/leggins väger ungefär lika mycket som ett par jeans. Det här kommer bli heavy. Men en positiv sak är att alla plagg jag lämnar hemma kommer vara saknade och kanske bli som nya när jag kommer hem.

Ikväll blir det middag hos moster och jag ser framemot en riktig måltid efter mina två varmkorvar till frukost imorse. Det blir en bra kvällsaktivitet.

Imorgon blir det jobb fast än att jag inte alls har tid. Skulle vilja hinna spendera mer tid åt att träffa lite folk innan jag drar. Är arg på att livet är orättvist och man inser bara för varje dag som går att man ska vara glad för det man har och att alla ens nära betyder så oerhört mycket. Ta ingen för givet. PUSS


tro och tvivel





natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

svängom

Sitter och väntar på den här norpan som precis har slutat jobba. Vi ska ta en liten svängom nere på stan med ett kanske två glas. Fantastiskt att hon vill gå ut fast hon börjar 8 imorgonbitti. Så kvällens stjärna går helt enkelt till denna böna på B.


kullerbytta ombytta roller, snart glada miner, det vänder så småningom


forever doesn't live here anymore

Idag har jag mailat på minst 10 bostäder och blivit medlem på en flatshare sida utan framgång. Har även knåpat på ett Cv och båda känns som värsta hemska skoluppgiften som är på liv och död.

Måste kila till Ica snart innan de stänger (vara den jobbiga kunden som handlar i sista sekunden) för inte hade jag med mig mitt betalkort när jag skulle fika på stan och passa på att köpa bomull, nej det satt i inloggningnsdosan till internetbanken. Ypperligt. Msn fungerar inte ens. Har en känsla av att det här snart lätt blir en klagoblogg och det ser mörkt ut på ljusfronten.

expoldera bateria

Dagen har inletts med tomatsoppa och kaffe, lite så som jag föreställer mig dieten i London. Soppa måste ju vara ekonomiskt och kaffet kan man inte vara utan längre.

Igår var jag nere på stan och klippte av 3cm av håret(låter inte mycket, men blev lite för kort för att vara en funktionell frisyr att sätta upp), köpte adapter, batteriladdare, linser, 5 strumpbyxor och ett par leggins allt inför resan. Hej pengar upp i rök, men men.

Ska ner  på stan en sväng och fika med Pernilla snart och fasar att jag får hem något  mer jag måste ha tills dess.. kanske kanske ett par bra skor och en foundation, bomull.. Sjukt vad tråkiga utgifter man kan skaffa sig.

Blir att jobba bara Ob timmar Lördag och Söndag, vilket är behövligt, netwic kommer nog bli en bra vän.

Sen innehåller veckan innan helgen en hel del träffar med vänner, en utgång, en Håkan Hellström konsert så vem är jag att inte vara glad. Enda kruxet är fortfarande boende, som har nergraderat sig till hej jag tar snart vad som helst bara jag får tak över huvudet från att vi trodde att alla skulle kunna bo i en och samma lägenhet. Men men, desto mer äventyr!

Just nu:
Det luktar typ lack i hallen och hela trappen då de håller på att stammrenovera huset och doften har letat sig in i mitt rum så känner mig lita halvt hög av ångerna.

Det finns ingen tid för oss - Face it

Har kolossalt med saker att göra. Men vad gör jag då? Jo, lägger mig under mitt stora täcke och tror att sakerna löser sig av sig själv. Testar om det hjälper att blunda och räkna får, nej ingen skillnad. Kunde inte ens somna (det var lite av poängen med att lägga sig i sängen). Har bara varit hemma i fyra timmar så kan väl inte klandra mig alltför mycket. Har klipptid imorgon och har skickat iväg två e-post på lägenheter i London så lite effektiv är jag ändå.  Hoppas de andra gör lite tappra försök också, har ju inte pratat alltför mycket senaste tiden när alla är ute på vift hela tiden. Men det ordnar sig det gör det alltid.


Veckans tid är hursomhelst behövlig för sen åker vi veckan efter. Galet men helt underbart att bara lämna Uppsala och leva livet lite på riktigt, har varit ont om det senaste tiden.


Sen måste jag sluta planera för det kommer alltid saker i vägen för mina planer. Men varför är det alltid i slutändan mina saker som inte blir av. Kan rabbla en del moment men det blir löjligt och jag är inte den som ältar. Vår tid kommer väl.

Nej, slut tjatat här måste det hända saker, fast någon måste bara dra upp mig från soffan. 

Malin
 


Would you freak out if I said i liked you?

Jag skriver från en ö med en spinnande katt i mitt knä och når knappt till tangenterna. Min pojke pluggar obegriplig maskinlära och jag lyssnar på musik på youtuben. Vi har nästan bara ätit mackor, kaffe, fikabröd om dagarna men vi mår bra när vi får vara nära. Men snart åker vi buss åt olika håll igen. Inte speciellt kalas.

Hallå

Städade ur lite i rummet igår, därav bilderna nedan. Broscherna i hjärtat är det tänkt att de ska komma till användning, väldigt fina enligt mig. De plastiga har haft sin charm de med, men nu är de undanplockade för ett bra tag.

Jobbet ringde igår också så det blir att jobba tio timmar mer, de närmsta två dagarna, än tänkt. Bra med pengar till London, men annars opepp.

Det här blev en riktigt slapp dag, eller gick en fet promenad på en timme med Räfvens musik i öronen, perfekt att gå i rask takt till och ventilera tankar (rekomenderas).

Hela kvällen har jag mest varit arg och lite ångestfylld, har på något sätt resulterat i att det står en kladdkaka i ugnen (undermedvetet påverkad av att Anna Malin pratade igår om att hon bakat en god kladdkaka för ett tag sen?). Tänkte kura upp mig i sängen med "Aldrig fucka upp" och ett glasmjölk med kakan.

 De fyra resterande dagarna den här veckan är även mina sista med schema på Coop, känns skönt, men dumt om jag inte får fortsätta sen. Vill jag verkligen det då?

Har smidigt så många planer i min ensamhet senaste tiden, det är planer som det liksom drar och känns i hela kroppen att jag vill att dem ska gå igenom. Sen när fick jag kontrollbehov över min framtid? Helt seriöst varje vecka något bestämt. London blir bra kritvita veckor i kalendern, ångest att övervinna.


Nästan alla är borta nu

Men inte alldeles borta som du är

Alla lever fortfarande

De senaste månaderna har jag lärt mig

Hur mycket man kan sakna en människa

Som lever

Inte död som du är

Är det värt att inte vara med varandra

När man fortfarande kan


Smyckeskrin.


Broscher, från en svunnen tid, att plocka undan.


Förnekande av vinter och hårda tider.

Hårda tider
är över för tillfället
Du ska inte se det
hur taskigt pappa mått det här året
Solen stiger ser du
Jag ska förklara det när du blir äldre
Att det slått mig på sistone
jag kommer sakna allt det här nån gång
Och att din väg är lång
Och jag kommer sakta ner dig så småningom
Alla hjältar sänker huvet nån gång.


RSS 2.0