vad jag bryr mig om nu

Hade planerat en tvkväll men istället blir det Williams med lite favoritflickor. Men det blir endast kaffe för min del. Ska övningsköra tidigt imorgonbitti! Och ta tag i allt plugg som borde vara klart efter lovet.
 
Har nu lagt in Håkans nya skiva "För sent för Edelweiss" på mobilen och jag är kär! Han kommer nog alltid ta plats i mitt liv, kan inte svika honom nu efter allt har jag förstått. Kunde tro att det endast var en tonårsförälskelse men jag kommer nog aldrig göra slut med Håkans musik. Vi växer med varandra. Hörde första låten på nya skivan (förutom för en lång tid) igår och den fick mig att små dansa i hallen och småskutta ute i vårsolen. Blir både glad och ledsen på samma gång när jag hör låtarna. Hursomhelst den mannen gör mig inte besviken i första taget!

image58

yuppienalle

Ersätter nu min gamla mobil med en ny, min förra (som hamnade i toan) var dock mycket bättre än denna. Men den här har de flesta funktioner som jag vill ha och den är framförallt inte lika dyr. Största pluset är ju lätt att den är lila! Vilken inte var så lätt att få tag i. Men nu är den i min ägo. Det är ju en musikmobil så den ska tankas med en massa fina låtar nu också!


image57


effektivitet

Steg upp kl 7 (!) för att åka och gymma och gå på stan m. becca! Nu är klockan ett och det känns som att det snart är kväll! Hur värt som helst, att ta vara på dagen! Har köpt en klänning ( http://www.idasjostedt.com/php/storabilder.php?id_bild=277&id_kollektion=164 ) till studenten häromdan men det var ett litet hål på bandet till den så nu har jag bytt till ett nytt band! 1000:- på weekday. Får hoppas att man är lite ensam om den! Fick även med mig en svart kofta i lite längre modell med mig hem för endast 99:- !
Nu ska jag snart möta upp lotta för lite sol och sen ska jag sova lite och fixa mig för utgång.
Ska även försöka klämma in lite skoluppgifter!


Lovet har förövrigt varit skönt, tränat en del och träffat vänner och även hunnit med en hel dag med Erik iof fikade vi med hans vänner och lagade middag med mina vänner så riktigt hel dag med honom kanske det inte var direkt. Men det var en fin dag mitt i lovet och nu är det snart slut...

Godnatt

image56
Nu har jag och Lisa tittat på film. Godnatt sovgott.

abbey road

image55
En av mysigaste beatles låtarna måste vara here comes the sun. Man får en känsla av hopp och sommar!

Sitter och väntar på att Erik ska ringa när han har rast. Baao lär ju inte hinna snacka precis.

Idag har jag fikat med maja, lotta, emmy! Trevligt! Måste nästan träffa någon varje dag för att inte bli koko.

Håller på att läsa Linda Skugges "Men mest av allt vill jag hångla med nån."
Galet pessimistisk men man förstår hennes frustrationer, den här åldern (som hon var i när hon skrev) är fan inte alltid lätt och kul. Men hon vet iallafall vad hon vill göra, skriva, och hon lyckas ju. Hursomhelst blir man lite inspirerad till att skriva dagbok, eftersom att den är hennes gamla dagbok från 1991. Även lite mer inspiration till att skriva på bloggen. Men här kan för många läsa. Ska införskaffa ett bra skrivblock och börja skriva ner verkligen alla möjliga tankar, antingen för att minnas eller bara för att bearbeta.

färgklickar

image54
Mitt rum är inte helt svartvitt, har en hel del färgklickar här o var, faktiskt lite för många. Denna anslagstavla/hörna på mitt skrivbord är rätt kaotisk men jag gillar den ändå. Den har många fina minnen, blandannat en rollingstones singel som min mamma köpt i Eastborne juli -74,en liten tavla med en ko, ett foto där de åker skidor på gamlishögarna, en käck bild på min farmor, våra visitkort till uppsalastilar o en massa annat smått och gott. Bilder på små ting i mitt rum har blivit temat lite smått på bloggen den senaste tiden. Tycker det är lite småtrevligt med hemtrevliga teman.


vykort igen

image53
Ännu ett rätt klockrent foto! Som Anna Malin hittade på household o jag kunde inte motstå det heller! Burken under heter Bromma och har jag fått av min kusin Lars och hans tjej Johanna. Den passar bra in i mitt rumstema.


Soon I'll go to sleep
If I don't got my socks on right
They slide right off off my feet

Glasögon

image52
Köpte detta klockrena vykort igår o ngn påpekade att de påminde om Erik med hans brillor.
Kanske att man har en viss svaghet för pojkar i feta bågar. Skulle jag nog inte kunna neka.
Vykortet med min bock är rätt hett tycker jag själv iallafall. Blir svartvitt tema för hela slanten i rummet nu.

PÅSK

Sitter här med ett stort tjockt påskägg o mår illa.
Känner att godis kanske inte är den bästa frukosten ändå, men gott var det!
Nu gäller det att duscha o vila upp sig innan påskmiddag med släkten, kan bli trevligt med lite vilja!

Utställningen i går var H Ä F T I G, köpte även en affisch till mitt rum så jag blev glad  :) Härligt initiativ, sånt borde vi göra om tjejer :)

Helt galet att de håller på o bygga om tågen så vi fick åka pendeltåg + buss tog typ 20 min mer men det var ändå lika dyrt!  "känns som att vi färdas i tiden"

You say, "How are you?" "Good luck"But you don't mean it

I wish that for just one time
You could stand inside my shoes
And just for that one moment
I could be you

Yes, I wish that for just one time
You could stand inside my shoes
You'd know what a drag it is
To see you


Det finns inga ord, bara ett virrvarr av tankar som man vill uttrycka men de bara misstolkas när de kommer ut i ord. Antagligen för att folk är hjärntvättade och för att jag själv likaså är hjärntvättad fast på ett annat sätt.

När bara en sak i livet känns värt och den inte går ihop sig tar man till annat för att lindra. Och när man undviker lindringen tar man till annat och det gör en bara helt totalt slutkörd. 

Och jag tror inte min kropp är van att träna så mycket som senaste tiden måste vara därför jag är helt slut o trött på allt. Sägs ju att man ska bli pigg så hoppas det vänder snart då.. annars kommer jag in i ohälsosamma banorna igen, lov är ypperligt tillfälle för detta.

Vadå lov? Om man har en hel väska stor som en hockeyspelares bag fylld med skolböcker är det väl ändå inte direkt lov?


LOV?

image50

image51
Imorgon blir det en liten stockholmstripp till bla annat moderna museet för att kika in Andy Warhol utställningen. Ser framemot en mysig dag i huvudstaden! :)

små detaljer i mitt rum

               

monday monday

Igår skrev jag både ett långt blogginlägg o en cv som båda försvann, blogginlägget spelade inte så värst stor roll men cvn var lite synd, tappade lusten o orken lite.
 Sol skulle inte sitta helt fel nu känner jag, snöstorm sitter däremot helt jäkla fel!!
Och sen är jag största glömskot oxå, glömde min mobil på gräsö vilket innebär att jag inte är så värst kontaktbar o inte kan passa tider lika bra som jag brukar, har inte batteri i någon av alla mina armandsklockor, som förövrigt är ganska snygga så det är lite synd att jag inte använder dem!! En av alla saker att fixa, idag gäller det att städa rummet igen, som ändå kommer vara upponer om några dagar igen, hur gör folk för att hålla ordning? 
Hyllor i garderoben är fan inte överskattat, jag är i äckligt stort behov om inte alla mina kläder ska försvinna i varandra snart.  
Helgen var förövrigt lugn & skön välbehövligt må jag säga. Nu kommer jag inte ha en lugn stund på länge känns det som..
 HEYSVEY


DESIGN!

Lyckades fixa nytt utseende på bloggen!!!  

Vad tycks?

..allt som jag behöver är lite hud som blöder..

image44

Malin funderar: stureplan + landet

I torsdags vaknade man upp på stureplan och jag insåg då att jag bara skulle bo centralt i en storstad där allt händer och alla är coola och helt rätt någon dag i mitt liv.  (fast å andra sidan var det jobbigt att bo centralast i hela uppsala men där är alla inte lika häftiga som i sthlm)
Lördagen tillbringades däremot ute på landet med en massa mysiga djur och hela jag ville bo ute i en skog vid en sjö i en mysig villa med skogspromenader och hembakade bullar och en massa häng i mjukisbyxor.

Det här bådar inte gott, för det första är jag en splittrad person :p , för det andra behöver jag en ekonomisk betryggad framtid om detta ska funka, en lägenhet centralt och ett sommarställe ute på landet. Haha fast vem drömmer inte om det. Och jag har kommit fram till att det är väldigt bra att gilla det mesta i livet blir mycket mer innehållsrikare om man inte sitter fast i ett fack...

Min enda drog.. utöver godis



image42

Oh boy!! You make me feel like oh boy!!
You make me feel like!!
No boy can make me feel like you!!
I really really want you!!!!

 
Och jag får fan abstinens av att ha honom i Visby var eviga dag!

Nya kläder utan att spendera


Tips för att alltid hålla garderoben spännande men ändå inget nytt:


- Snoka i brorsans- syrans garderob eller

  fråga snällt om han/hon har något som han aldrig använder (det är populärare).

-Ha alltför lite kläder på dig när du besöker släkt o frys på vägen hem så kan du få med dig en ny sjal lr tjocktröja hem som tåls att användas lite till innan den ska lämnas tillbaks!

-Föräldrars garderober är underskattade, jag har fått ett snyggt linne av min pappa hör och häpnao ett x antal tjocktröjor etc..

-Pojkvänner har en tendens att glömma kläder, pröva allt utom kallingarna kanske. De kan ju inte bli sura om de tycker om dig!

-Vänners garderober fast då finns en risk att de andra vännerna märker att ni har varandras kläder om ni umgås i samma kretsar.

-Sy själv om du är kreativ av dig. Funkar inte för mig.

-Tillslut jag lovar att du har spöken i garderoben som du glömt bort att du har, de går alltid att snygga till med ett skärp eller matcha med något nytt!image39
Pappas gamla Linne!
Kallopps!
Mosters sjal!

Idag fick (lånade) jag ett par byxor av brorsan, lite grönbeiga skateaktiga, inte riktigt min stil annars men de är hur sköna som helst funderar på att glida i dem till skolan imorgon!

för en lång lång tid

Lyssnar på håkans nya singel och han får fortfarande små hopp och glädjekänslor att spritta runt i min kropp! Vet inte om någon annan röst och artist framkallar samma känslor, nu är det blandat med nostalgi och framtid! Låten lär få gå på repeat ett antal gånger idag!

Helgen spenderades med bio på fredagskvällen, no country for old men, äcklig men bra. Jag har blivit bättre på att se film utan att somna, det har även inträffat på bio tro det eller ej!
På lördags morgonen skulle Erik ta bussen tidigt och jag åkte till fyrishov med Lisa för att besöka Uf-mässan där Becca stod :) Köpte självlysande shotglas till Johannes dit vi skulle senare på kalas.
Efter fyrishov fick jag skjuss till Farmor som har fyllt 92! Där blev det tårtkalas och jag var i stort behov av en powernap men höll humöret uppe. Cyklade hem i spöregn för att ha två timmar att fixa mig på innan jag fick skjuss av Pernillas mamma till Johannes hus på landet där det blev 20 årskalas och allt vad det innebär! Det var trevligt o lite smågalet då o då, precis som det ska va.

Idag blev det att stanna hemma från skolan dumt och onödigt kanske men väldigt behövligt, hade redan försovit mig imorse och allt kändes rätt lönlöst. Har städat lite o tänkte plugga o jogga nu ikväll!

På onsdag blir det troligtvis rockkonsert i sthlm på pub anchor! Så skola på torsdag kanske också skiter sig, ifall det inte går någe bra transport hem. Det visar sig med tiden!

MALINEC


RSS 2.0