Do you think there is hope for me?

Hallåj... jag hänger inte med i svängarna, hallå malin vakna! det är snart sommarlov :
 (bortsett från 2 franska prov och ett muntligt historia, men det är sånt man får räkna med när man går cf!! eeh..)
Känner att jag inte orkar bry mig så mkt om skolan längre, fast det går inte dåligt för det, kan ju inte påverka så mkt nu i slutet hoppas jag, de får väl förstå att man är skoltrött för tusan! ..smidigheten har jag inte heller med mig! Men i ett ämne har jag iallafall förståelse.. hela mitt arbete är på datorn som jag inte kan få tag i pga brand, så de e ju schysst att jag fick lite extra tid på mig. Tänkte fixa det imorgon, hoppas på en energikick!

 Och och idag hade vi en lektion, Lkn! Äntligen över (nästan)!
 Drog fika på chokladcaféet med Sofia & Anna Malin sen, goootttt!! Kirrade ngn reklam tidning för modette, o min solbriller e ju hetare än ngnsin, synd bara att det inte är sool då!!
Och tro det eller ej jag har punka igen ( hade det för mindre än en månad sen :( ) Ska det komma något gott ur all denna otur eller ??? ???? ??? va va va ??? Aja, bara så länge alla är hela & friska!

Har fått billies nya skiva hemskickad! Så har lagt in den här på Tobias dator (som jag aldrig träffat) här på rummet jag bor i så att jag kunnat lägga in den på min iPod!! Lovelyy!!


So you want me to bleed for you when my wounds finally started to heal. So you want me to cry for you when I smile, when my tears just dried. So you want me to die for you when my will to live never has been stronger. So you want me to sign for you as long as I can assure you to bleed.

Woheey, arvika o sista minuten i sommar ;P utan jobb! hur ska detta gå..
I need love love love I need love!!

kommentera.


sommaren spränger sönder löööv

Tjala, jag har fullt upp mest hela tin. Och jag vill inte att mystiska människor ska läsa om mitt liv, det skrämmer mig lite, typ borde skaffa ett tema på bloggen,  mode känns så uttjatat, men det är å andra sidan roligt att läsa om, enligt mig, ytlig som man är eller nåttttt.
Idag är det matte b som gäller, undrar om man ska leta upp någon blogg om matte så att man får lite inspiration till att räkna!                tjofläng!


-det går an-

RSS 2.0