alltså just det ja

världen, iallafall min lilla värld, är bra liten.
här går man och skaffar sig ett förhållande (soom känns riktigt bra den häär gången =) ) igen, så visar det sig att ens egen far har hängt med snubbens föräldrar på det glada 70-talet. det hela var ju väldigt lustigt. som ni förstår. men det var ju rätt skoj också.
det enda som inte är så pepp nu är att han ska göra lumpen, så det blir till att inte ses så ofta, på gott o ont.
jag kommer ha tid att plugga och träffa vänner så det är ju bra. imorgon är det iallafall "avskeds"fest. och Anna ska med så det kommer bli bääst ändå. puss godnatt.

malinec.blogg.se
et  bilddagboken.se

"Det där är sånt som bara händer andra"

Tanken har slagit mig själv:   "sånt där händer bara andra, inte mig, inte oss". Men ju mer som sker har jag insett att det som man inte tror ska hända eller det man fruktar mest av allt, det inträffar då du minst anar det. Iallafall för min del, för vår del. Men man tar sig igenom det även om det kräver mycket ork. Det är det som ger oss erfarenheter. En del går igenom fler händelser än vissa, men alla möter vi på dem någon gång. Det kan handla om allt från att missta sitt husdjur till att förlora allt man äger.  Det är dessa händelser som formar en, som ger en erfarenheter i livet. Jag tror att man måste se på det så, även om det kan vara svårt att se ljust på saker och ting när allt känns piss så får man iallafall nya erfarenheter. Hoppet om att det ska bli bättre lämnar oss aldrig. Nästa gång förstår du mer och du kanske kan hjälpa någon i en liknande situation. Vad jag ville säga var att man inte ska ta någonting för givet. Det kan komma något gott ur alla hemskheter man är med om. Människans kämparglöd efter lyckan, få det bättre är otrolig, helt enastående.


Vi dansade i samma takt. Likadana hjärnor som redan tänkt på allting när någonting hänt gjort om allt till ironi för något som känslor men slippa vara smart i kväll.


Troligtvis noll komma noll i fungerande hjärnceller! (men vad ska man med dem till?)

Trots det mår jag rätt gott och oj vad det har hänt MYCKET sen jag var här sist!
Sommar på riktigt, fast det förstår man ju inte förns när det först blir kallt igen då
kommer jag tråna efter denna tid, underbara tid har jag mycket väl rätt att säga!
Nu är ens nästan enda problem är att man inte hinner träffa de folk o göra allt
man vill hinna med nu när man har lov!
Det var ju nu på lovet allting skulle lösa sig, men det får vänta,
 det kommer. Rätta tiden vet när den ska inträffa.
För mest nu är lovet mest latjolajban, utan jobb, men inte pank, fest & vänner, landet, sthlm, sällskapspel, släkt, festival snart så snart!!,  solnedgångar, bada på klippor och äta smultron med ens favorit, god mat,  vad mer kan jag kräva?  lite mer sol tack.  

-fast jag är minst lika mycket om inte mer hypokondriker på lovet.. och hata att inte kunna träffas oftare.

alltid avigsidor och veckans lyssna på en skiva av de vi hyr lägenhet av är lätt: LALEH. synd att man miss'na på arvika förra året!

Don't be a stranger
(Don't be a stranger)
Don't think that we are that different
(We aren't as different)
We aren't as different s we think
We're closer than we know




sommarkvällsmys.


RSS 2.0