jag har tänkt.. beebis inte bäbis

Jag säger bara skivstång och att jag inte kommer kunna resa mig ur sängen imorgon!
åhehe aktier e sköj: nörd.

Håll näsan över ytan tills det vänder!

Föregående inlägget skrev jag förra lördan, det hade visst sparats som utkast eller något liknande! Jag som var riktigt arg och trodde att det var putsveck, borta, finito med det!
Nu har redan en hel skolvecka gått sen dess, helt galet! Inte nog med det så är nästa vecka minst lika jobbig (skolväg) som den veckan som just är över. Men nu är det helg mina damer, herrar, flickor, pojkar, djur och alla andra varelser!
Och här har jag just målat mina naglar och Sofia undra just om jag målar mina naglar för att jag ska ut o vara fin ikväll, men icke målar dem för min egen skull bara :)  jag har tänkt ta det lugnt ikväll riktigt skönt ska det bli, enda som saknas är godis och en bra filmrulle.
 Men serå Sofia bjöd över mig till henne nu ikväll efter hon varit på bio med sin syster, trevligt trevligt tycker jag :)
Imorgonbitti är det även franskafika på cappucino sjukt tidigt! ännu en anledning att ha en lugn kväll! Sen tänkte jag styra upp min gymning i helgen.. har inte haft tid att träna på cirkus tre veckor, katastrof!
Fast igår var vi på fyrishov med klassen! 40 längder simmade vi jag var heelt slutkörd sedan vare djupdykning, livräddning, dyka från trampolin hoppa från trean, simma så långt som möjligt under vattnet! Skoja inte vad trött jag var efter det! 
CFA fick sina fransoser igår också! Roligt för dem fast de klagar mest... gjorde vi när vi hade våra också tror jag.. nu i efterhand som man inser hur trevliga de kaotiska dagarna var! 
Jusstja ikväll äre ju skåningarna på arcade också så imorgon blir det ngn slag reunion med lite klassisar o Emmypemmy tror jag! Woho. Efter fikat o träningen dårå.. 

Vi märkte nog aldrig riktigt vad som hände
Förrän allt var slut



 

Det kommer bara leda till nåt ont ändå (lördag förra veckan)

I onsdags åkte fransoserna hem och vardan har redan letat sig tillbaka in i klassen men det är något tommare än innan! Veckan de var här var riktigt fullspäckad och när den var över slappnade man verkligen av för första gången på väldans länge och det slog till med en ordentlig trötthet vill jag säga! Såhär efteråt är det nästan svårt att memorera veckan men det var mycket som stod på programmet allt från friluftsliv i fjällnora till party nästan tre dagar i rad! Känns lite tråkigt att min tjej och jag verkligen inte fick någon relation men och andra sidan kanske det är lite skönt också!


Lotus, pernilla och jag.

Äsch tänkte göra ett fint litet bild kollage men datorn sa ifrån att ladda upp fler bilder! Fixart någon annan dag!

Fredags kvällen var ganska otippad i lägenhet ovanför burger king av alla ställen  men väldig trevlig när man har super sällskap som Anna!
 
Anna, nu tänder dom gatubelysningen
bussarna åker sitt varv
jag letar efter rispor i ytan
en spricka, ett hål, en skarv
det måste komma nåt bra ur allt
det måste växa nånting under alla lister
alla bingon, alla tävlingar, alla steg tillbaka


Regina , igår kväll!

170482-9

ny vecka, nya utmaningar!

Oho, sen förra veckan har jag en blå lilltå, uppskrapade handflator och ett uppskrapat knä, tre blåmärken.. sånt som gör att man känner att man lever och måste ta vara på det!
Lilltån fick jag på innebandyn som jag nog inte kommer ha tid med ?
Resten fick jag när jag lekte aktionhjälte och slängde mig av cykeln i farten när ett klantarsel till gubbe slängde upp bildörren på mig och min kära cykel.. tur att jag INTE landade på huvudet då hade jag kanske inte suttit här! Blev lite skraj må jag säga, men ingen kan skrämma mig så pass att jag inte vågar cykla! Fast ledde cykeln den lilla biten jag hade kvar till Miriam, som för övrigt fick pyssla om mig och bjöd på pasta med en god ostså, tack tack.
 Även om dagen var allmänt kaos innan så kunde den inte avslutats bättre än med konsert och trevligt sällskap.. nattpromenad hem med Anna som var speedad efter en redbull och en kopp kaffe och jag som pratar i sömen om skolan!

Idag stannade jag hemma för att städa inför min fransyskas besök och har gjort lite desperata försök till att plugga men jag hamnar alltid här tillslut! Sen kände jag att jag behövde vila sen gårdagen kravaller..

Det jag beklagar mig mest över är att det inte var en snygging som smällde upp dörren på mig o gav mig sitt telefon nummer.. det hade varit lite som hundtricket..  fast ändå inte.. nej men gud ska vara glad att jag inte skadade mig illa!

RSS 2.0