rädsla

Jag har en löjlig rädsla som jag ska övervinna på måndag: branta slalombackar!
Grejjen ligger nog i det att jag alltid bara har åkt med folk som är bättre än mig o inte åkt efter mina egna vägnar o då har det hela blitt lite tokigt med lite sjukhus o att folk måste anpassa sig o lite tårar hit o dit!
Min bror är lika kass som jag så jag tror det ultimata vore om vi åkte ihop, men min far har ju vägrat  ta med oss på skidsemester hela våra liv.. Han fick minnsann lära sig åka skidor själv när han var i 20 årsåldern...
Men på måndag då gäller det.. min inställning ska vara så kalasbra att det blir roligt! Jag ska inte bry mig ett skvatt om jag får hänga i barnbacken med mig själv o så ska jag utmana mig själv lite, är nog mycket bättre än jag tror! :)
Hursomheelst, får ni be lite för mig på måndag när jag är i backarna o hoppas att jag kommer hem oskadd denna gången!! Och det kan ju inte misslyckas för Anna ska ju dit..
o snowboardfreaket Maja ska bli kul att få se svischa fram i backarna :)
PUSS

Godkväll

Okej, nu kanske jag spårar lite eller bara sorgligt nog är realistisk!
Tänk dig att du satsar nästan hela ditt liv på någonting du vill bli, säg tillexempel ett yrke för att det är bra betalt eller att bli bäst på en sport. Hela ditt liv har du spenderat så mycket tid på att bli något att när du väl har nått ditt mål har du tappat alla dina vänner, missat en massa chanser att göra andra saker eller föreställ dig att det kommer någonting i vägen för dig o du vet du inte hur du ska bära dig åt. Jag menar inte att man inte ska ha mål i sitt liv. Men jag tror att mycket här i livet ordnar sig eller skiter sig av slumpen. Att bara satsa på en sak hela livet gör att man missar många andra chanser som man får!

En annan sak som jag tjatar om är att man inte ska ta någonting för givet.. det kan vara sista gången du har chansen att umgås med någon person som står dig kär och istället sitter du hemma och gräver ner dig i skolböcker eller inte vågar ringa och träffas.. okej.. jag vet att det i nuläget är en ursäkt att inte plugga.. men jag skulle fan aldrig förlåta mig själv om jag satt hemma och ödlsade tid på skolan om det var sista dagen i mitt enda liv!!!


you're my first my last my everything!

image30
High on life, in love with me
dancing in the night, dancing through the days

Living for music, living in a dance
music for life, those dancing days


mitt liv heter desperata försök  till att plugga framtills helgen men då är det fest!

dischoe

http://uppsalastilar.blogg.se

musikal imorgon!

någonstans i sverige

image29
Hans skor är för stora och hans mössa för trång
hans byxor för smala och hans rock är för lång
men det gör detsamma för han är min soldat
någonstans i Sverige

Hold me like this is the last time

image28
Hej!!
Som jag tidigare nämnt så bloggar jag inte ett skit när det är fullt upp!!! Vilket är lite tråkigt, just då jag borde blogga så att jag skriver upp alla smaskigheter i min vardag! Fast så himla smaskigt kanske det inte skulle bli, min vardag är kanske inte särskilt spännande för er, men jag trivs med den och det är huvudsaken!!
Helgen var förövrigt en av de bästa på länge, hann både med att ta det lugnt, festa o lite skolsaker utan att hamna på akuten!! En klar fördel!! Blekte även håret, jag som lovat mig själv att inte hamna i blekträsket igen.. men det är bara lite gult, så Erik kan knappt kalla mig kyckling vilket han hade inställt sig på!!
Kirrat en massa ny musik i helgen också, alltifrån alicia keys till patrick wolf och jag vill säga att det  är kalas med varierande musik!! Dansade även fuldans till techno på orange i lördags och det var minst sagt kul.. fast de skulle kunna ha någon kväll då de spelar blandad musik! Förövrigt inse vad kul att vara DJ!! Det ska jag bli!! Och om inte så vad gör det :) !!!


So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

How many really know what love is?
Millions never will
Do you know until you lose it

RSS 2.0